Розумний годинник Google Pixel Watch 2 стане автономнішим і набагато швидшим, але збереже компактність

Розумний годинник Google Pixel Watch має чимало переваг, але його автономність критикували майже всі тематичні ресурси. Частково це обумовлено старим SoC Exynos 9110 в основі. І модель Pixel Watch 2, на щастя, спиратиметься на платформу зовсім іншого рівня.

Чіп Exynos 9110 мав два ядра Arm Cortex-A53, що працюють на частоті 1,15 ГГц, а новий чіп Snapdragon W5 Gen 1 має чотири, що працюють на частоті 1,7 ГГц. Однак найбільшим покращенням, ймовірно, є ефективність чіпа. Оригінальні Pixel Watch страждали слабким часом автономної роботи, частково через старий і неефективний Exynos 9110, анонсований у 2018 році та побудований на 10-нм техпроцесі. Qualcomm Snapdragon W5 побудований на 4-нм техпроцесі, що забезпечує значне підвищення ефективності.

Одним із найбільш значних оновлень Pixel Watch 2 стане включення надширокосмугового зв’язку (UWB). Такий вже є у Apple Watch. Оригінальний годинник Pixel Watch також критикувався за масивні чорні рамки. На жаль, цього року ситуація не зміниться, але Google вибрав іншу панель. Основні характеристики залишилися: 1,2-дюймовий круглий OLED-дисплей з роздільною здатністю 384 x 384. Новий дисплей отримано від Samsung Display замість панелі BOE у Pixel Watch 1.

У результаті новий годинник стане набагато швидше і, що важливіше, набагато автономнішим, але збереже свій дизайн і компактність.

Please wait...
0
0 Комментарий
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Наверх

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: