Samsung Galaxy Watch7 зможуть відстежувати новий показник здоров’я

Схоже, новi розумнi годинники Samsung Galaxy Watch7 зможе похвалитися не тільки новим дизайном і новою дуже потужною платформою. Вони ще й отримають щось на зразок неінвазивного глюкометра!

У надрах свіжої версії ПЗ для розумного годинника виявили згадку функції, що відстежує показник AGEs. Це Advanced glycation end-products або кінцеві продукти глікування – білки або ліпіди, які вже зазнали процесу глікування вуглеводами. Це не має прямого відношення до рівня цукру в крові, але підвищені показники AGEs також можуть бути одним з факторів старіння та розвитку або ускладнення багатьох дегенеративних захворювань, включаючи діабет, атеросклероз, хронічну хворобу нирок та хворобу Альцгеймера. Тобто є непрямий зв’язок.

Неінвазивні глюкометри поки що не готові, а ось у випадку AGEs суть у тому, що багато продуктів глікування мають характерну флуоресценцію, що дозволяє вимірювати їхню концентрацію неінвазивно за допомогою фотодатчиків. Загалом, новий годинник Samsung вперше за багато років буде дійсно новим, причому відразу по багатьох фронтах.

Please wait...
Теги: , , , , , , , , ,
0
0 Комментарий
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Наверх