Samsung продала за 10 років майже 3 млрд смартфонів. На 700+ млн більше, ніж Apple

Як ви вважаєте, скільки смартфонів продала Samsung чи Apple за 10 років? Відповідь — понад 2 млрд кожна.

Згідно з свіжими даними, за останнє 10-річчя Samsung реалізувала майже 3 млрд смартфонів, а Apple – понад 2,2 млрд. Власне, вони займають перше та друге місця відповідно з великим відривом від інших компаній.

З решти є дані ще про чотирьох. Xiaomi продала майже 1,15 млрд смартфонів, Huawei – майже 1,06 млрд, Oppo – 912 млн, а Vivo – 526,6 млн. Тобто шість лідерів ринку сумарно за 10 років продали нам майже 8,8 млрд смартфонів. Досить непогано, враховуючи, що є ще безліч інших компаній.

Також є графік для Samsung та Apple, який показує продаж за роками. Тут можна бачити, що продажі Samsung поступово падали аж до минулого року, а у Apple йде планомірне зростання з вираженим піком у 2015 році та активним посиленням у 2021 році.

Можна було б сказати, що Apple від’їдає частку ринку Samsung, але це буде правдою лише частково. Думаю, в першу чергу частку Samsung від’їдають китайські компанії, які в молодших сегментах пропонують більш вигідні варіанти, а їх флагмани з кожним роком все краще, і в деяких аспектах легко обходять флагмани Samsung.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Please wait...
Теги: , , , , , , ,
0
0 Комментарий
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Наверх

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: