Ще один чудовий смартфон Sony, який псує ціна. Представлений Xperia 5 IV

Компанія Sony наполегливо продовжує рухатися своїм шляхом на ринку смартфонів. Нова модель Xperia 5 IV є відмінним доказом цього.

Це флагман, причому компактний. Дисплей тут всього на 6,1 дюйма, причому через співвідношення сторін (21:9) ширина апарату дорівнює всього 67 мм. Якщо що, це як у останніх iPhone SE, тільки там екрани крихітні та старі.

Тут же панель OLED на 120 Гц з HDR і роздільною здатністю 2520 х 1080 пікселів. Серцем служить Snapdragon 8 Gen 1, і це погано, тому що потрібна версія Plus, яка набагато холодніша та енергоефективніша. Дано 8 ГБ ОЗУ, 128 або 256 ГБ флеш-пам’яті, є акумулятор на 5000 мА•г, що круто для такого малюка. При цьому тут і бездротова зарядка, і товщина корпусу всього 8,2 мм при масі 172 г. А ще не забуватимемо про захист від води (IP68). Тобто тут пряме браво, Sony.

Камери тут три, всі корисні, всі на 12 Мп. Якщо хтось пропустив, останніми роками флагмани Sony все далі і далі від конкурентів щодо фото. На жаль, у поганому розумінні. Тож навряд чи Xperia 5 IV чимось порадує.

Ну і є USB-C 3.1, є стереодинаміки, є симпатичні кольори, та й загалом дуже приємний смартфон. Тільки в Європі коштуватиме він 1100 євро! І тут проблема. З одного боку, це повноцінний флагман, хіба що Snap 8+ треба було. З іншого, це все-таки молодша модель щодо Xperia I, а ціна тут повноцінна. Так, Sony має право її просити, але це ми говоримо вже багато років. А раніше говорили про HTC, а раніше про інші бренди. Таким компаніям слід розуміти, що на одному імені виїхати не можна. Продажі падають рік у рік, і змінювати щось Sony не хоче. У самурая немає мети…

Please wait...
Теги: , ,
0
1 Комментарий
Сначала Новые
Сначала Старые Популярные
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
StevenL
StevenL
1 год назад

Ось це вони дають, але добре що в нас так розвинене IT в Україні, нещодавно знайшов дуже классну аптеку онлайн https://rx.ua/ , иожно багато чого корисного там знайти.

Please wait...
Наверх

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: