Швидше за все, ви не отримаєте жодних нових AI-функцій Apple Intelligence цього року. Компанія стикається з проблемами в Європі та Китаї

Функції Apple Intelligence, які компанія показала на WWDC 2024, не можна назвати чимось революційним, але все ж таки там були цікаві рішення, та й Apple у цьому питанні нарешті почала наздоганяти конкурентів. Однак тепер зрозуміло, що доля у Apple Intelligence як мінімум спочатку буде непростою.

На заході Apple говорила, що всі основні функції, зав’язані на мову, будуть доступні тільки англійською. Як завжди, коли з’явиться підтримка інших мов, невідомо. Тепер же стало відомо, що в Європі взагалі не варто чекати Apple Intelligence цього року.

Компанія повідомила, що через новий Закон про цифрові ринки функції Apple Intelligence, iPhone Mirroring і SharePlay Screen Sharing в Євросоюзі цього року навряд чи вийдуть. Причому Apple при цьому не пообіцяла випустити їх у наступному, тому взагалі неясно, коли це станеться. І зверніть увагу, це стосується не лише Apple Intelligence, а й двох інших нових розробок. Так, цей закон можна подякувати за те, що на iOS та інших платформах Apple з’являться сторонні магазини додатків, хмарні ігрові сервіси і так далі, але з AI тепер біда.

А ще стало відомо, що проблеми Apple будуть і в Китаї. Там компанії потрібно отримати дозвіл державного регулятора, також через AI-функції. Тобто за підсумком ситуація за межами США дуже плачевна, і багато хто просто не побачить жодних функцій Apple Intelligence найближчим часом.

Please wait...
Теги: , , , , , , ,
0
0 Комментарий
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Наверх