Складний планшет Samsung Galaxy Tab Fold вже на підході

Компанія Samsung може випустити свій перший складаний планшет вже за півроку. Джерела кажуть, що Galaxy Tab Fold може вийти у січні чи лютому 2023 року разом із флагманськими Galaxy Tab S9.

Яким буде Galaxy Tab Fold, поки що можна лише ворожити. Samsung має патенти, де такий планшет описується з двома шарнірами, тобто він складається втричі. Це дозволяє говорити навіть про якийсь гібрид планшета та смартфона, адже складений утричі планшет запропонує екран якраз приблизно смартфонного розміру. Хоча товщина такого пристрою, звичайно, буде чималою, та й важити буде багато. Але я більш ніж впевнений, що деякі користувачі захочуть використовувати такий планшет і як заміну смартфона.

За параметрами це 100% буде флагман, а коштувати він, ймовірно, буде більше, ніж Fold. Хоча при цьому набагато більше він коштувати навряд чи може, тому що в цьому випадку його просто мало хто купить.

На даний момент Samsung є незаперечним лідером ринку складних смартфонів. По суті, окрім неї на глобальному ринку майже ніхто не представлений. Компанії знадобилося всього три покоління, щоб зробити такі смартфони досить масовими і затребуваними, і те саме Samsung може провернути і з планшетами, хоча тут насправді все трохи складніше.

Please wait...
Теги: , , , ,
0
0 Комментарий
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Наверх

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: