Смартфони Nokia скоро зникнуть? HMD Global хоче вивести свій бренд на ринок

Генеральний директор HMD Global Жан Франсуа Баріль зазначив, що нові технологічні продукти випускатимуться вже під брендом HMD. Зараз HMD Global працює над двома новими смартфонами.

Ці моделі проходять внутрішнє тестування HMD. Номери моделей нових телефонів HMD – N159V та TA-1585. Другий, ймовірно, буде просто перейменованим смартфоном Nokia, але поки що неясно, яким саме. Швидше за все це будуть відносно недорогі моделі, як і поточні моделі Nokia.

При цьому поки що неясно, чи означає це, що HDM більше не випускатиме смартфони під брендом Nokia. Як варіант, компанія може розділити їх за різними нішами. Наприклад, моделі Nokia гратимуть у середньому сегменті, а власні – у бюджетному.

Щоправда, якщо подивитися на лінійку Nokia, за останні роки вона неабияк ослабла і стала скромнішою. Смартфонів виходить мало, вони здаються переоціненими, а покупці не особливо поспішати вибирати колись знаменитий бренд просто через ім’я. На жаль, може вийти так, що бренд Nokia остаточно зникне з ринку смартфонів вже найближчим часом.

Please wait...
0
0 Комментарий
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Наверх

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: