Sony, знову чи що? З’явились зображення Xperia 1 VI

Sony не збирається мене дизайн своїх смартфонів. Вже який рік поспіль? Ось Sony Xperia 1 VI. Очікується, що його буде оголошено в найближчі місяці.

Xperia 1 VI матиме 6,5-дюймовий дисплей, схожий на Xperia 1 V минулого року. Він також має потрійну задню камеру та збереже роз’єм для навушників. Sony також залишила спеціальну кнопку затвора камери збоку. Цього разу Sony робить Xperia 1 VI трохи коротшим і ширшим, а також трохи товщим. Розміри складають 161,9 x 74,5 x 8,4 мм, що схоже на те, що просочилося пару тижнів тому. Це не велика різниця з попередником, але різниці може бути достатньо, щоб змінити співвідношення сторін з 21:9 приблизно на 19,5:9, як ходили чутки. Це буде важлива зміна, оскільки екрани 21:9 Sony просувала багато років. А ще нещодавно був ряд витоків, які вказували на те, що Sony відмовилася від дисплея 4K Xperia 1 VI i там будет 2K.

Як бачимо, дизайн також залишиться старим. Якщо що, приблизно так само виглядав навіть Xperia 1 II в 2020 роцi. Звичайно, є багато шанувальників такого дизайну, але скільки можна? Тим більше, продажі все одно дуже погані. Зате буде перископна камера, хоча її якість навряд чи можна порівняти з флагманами навіть 2023 року.

Please wait...
0
0 Комментарий
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Наверх

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: