Спасибі, Samsung, але можна було й не чекати вісім років. Компанія нарешті почала використовувати функцію безшовних оновлень Android

Схоже, що Samsung нарешті додала знамениту функцію Seamless Update (безшовні оновлення) на свої смартфони, і першим телефоном з цією функцією став нещодавно випущений Galaxy A55, що дивно, оскільки у всіх флагманах Samsung ця функція досі відсутня.

Для тих, хто не в курсі, Seamless Updates вперше було представлено ще в 2016 році, і воно працює інакше, ніж традиційний метод оновлення, коли вам доведеться перезавантажити пристрій після завершення оновлення. Ця функція дозволить пристрою завантажувати та встановлювати програмне забезпечення у фоновому режимі, що стало можливим за допомогою вторинного системного розділу. З якихось причин Samsung ніколи не використовувала Seamless Update, але, схоже, Galaxy A55 став першим телефоном Samsung, який зробив це.

Якщо вам цікаво, чому безперебійне оновлення Galaxy A55 є важливою справою, це тому, що цей метод дає низку переваг. По-перше, це забезпечує кращу безпеку резервного розділу, оскільки пристрій має можливість повернутися назад, якщо під час інсталяції виникнуть будь-які помилки. Звичайно, для цього потрібно більше внутрішньої пам’яті, оскільки телефон тепер обробляє два різні розділи, але враховуючи те, що сучасні смартфони мають багато вбудованих опцій пам’яті, це не проблема.

Зверніть увагу, що безперебійне оновлення не було доступне на Galaxy A55 на момент запуску, і воно надійшло лише з останнім оновленням. Це означає, що існує ймовірність того, що ця функція також може розгорнутися на інших пристроях Samsung. Це було б найбільш логічно, чому Samsung хоче зберегти цю функцію лише на одному пристрої.

Please wait...
0
0 Комментарий
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Наверх

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: