Таким буде перший за багато років дійсно новий iPhone. Модель iPhone 17 Slim/Air поки здається дивною

Наступного року, згідно з усіма витоками і чутками, на нас чекає перша за багато років дійсно нова модель iPhone – 17 Air або 17 Slim. Поки що неясно, як він називатиметься. І тепер про нього відомо майже все.

Якщо вірити витокам, це буде доволі незвичайний смартфон з акцентом на дизайн, але трохи на шкоду параметрам. Наприклад, у нього буде всього одна основна камера, прямо як у iPhone SE. При цьому були чутки, що новинка буде навіть дорожчою за iPhone 17 Pro Max, але якось дуже сумнівно.

Серцем послужить SoC Apple A19, але не версія Pro. Оперативної пам’яті буде 8 ГБ, тоді як 17 Pro приписують уже 12 ГБ. А ще у цього смартфона буде алюмінієвий, а не титановий корпус. Дисплей матиме діагональ 6,6 дюйма, що буде вперше для iPhone. Начебто як Apple прибере модель Plus, тож Slim/Air умовно займе її місце, але поки що незрозуміле питання ціни.

Загалом поки що виглядає дивно. Якщо буде за ціною, як iPhone Plus, то на боці новинки новий дизайн, дуже тонкий корпус, а ось модель Plus явно мала б більшу батарею і все-таки дві камери, а не одну. А вже якщо такий iPhone буде дорожчим за Pro Max, взагалі поки що незрозуміло, хто його купуватиме.

Please wait...
Теги: , , , , ,
0
0 Комментарий
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Наверх