Тепер і друкувати за підпискою. HP запустила передплату All-In Plan з ціною від 7 доларів на місяць за 20 сторінок

Компанія Hewlett Packard у січні заявила, що хоче зробити послугу, в рамках якої користувачам було б доступно друк за підпискою. Тепер компанія зробила це представивши продукт під назвою All-In Plan.

По суті, це розширення HP Instant Ink, і, як і цей план, вам надсилатимуть чорнило, коли ви наближатиметеся до порожнього, але на відміну від нього ваша щомісячна плата також покриває сам принтер. Який принтер ви отримаєте, залежить від вибраного плану. Вони починаються від 6,99 доларів на місяць за роздруківки на 20 сторінок і незалежно від поточної моделі HP Envy, аж до 35,99 доларів на місяць, за які ви отримуєте OfficeJet Pro і 700 сторінок на місяць. Якщо ви перевищите кількість сторінок, HP додасть більше за 1 долар за блок із 10–15 сторінок.

Але кожен план — це дворічна оренда, а не оренда у власність. Отже, якщо ви скасуєте підписку після початкового 30-денного пробного періоду або раніше, ніж через два роки, ви заплатите від 60 до 270 доларів. Тобто за певну суму користувач отримує у своє розпорядження МФУ, безкоштовний доступ до чорнила, безкоштовне обслуговування та заміну та дозвіл на друк певної кількості сторінок на місяць.

З одного боку, це дуже комфортно. Ви спочатку не купуєте принтер, ви не купуєте чорнило і не думаєте про їх заміну (програма сама відправить в компанію запит на постачання нових), ви не переживаєте про гарантію і кожні два роки отримуєте новий принтер, причому нової моделі. З іншого боку, це зручно, коли ви розумієте свій щомісячний обсяг друку. Так, тут можна перевищити ліміт, але, наприклад, якщо раптом різко вам потрібно роздрукувати кілька сотень аркушів, вам доведеться додатково розщедритися. Ну і, ясна річ, працює це все далеко не скрізь.

Please wait...
0
0 Комментарий
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Наверх

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: