Тепер ви можете зібрати зовнішню відеокарту за невеликі гроші. Представлено док-станцію Minisforum DEG1 OCulink eGPU Dock

Зовнішня відеокарта – дуже класний продукт. Він потрібний далеко не всім, але для тих, кому потрібний, зараз це порятунок. У тому числі завдяки швидким інтерфейсам на кшталт Oculink. Але такі готові відеокарти коштують багато, а зібрати самому можна, але корпус також вийде недешевим. Нарешті, хтось вирішив виправити цю проблему. Зустрічайте, 100-доларова док-станція Minisforum DEG1 OCulink eGPU Dock.

Так, це не корпус, а саме док-станція, тобто відеокарта не захищена. До того ж блок живлення доведеться теж розташовувати десь поруч, що не дуже естетично. Але всього 100 доларів, а не 300-400.

Можна встановити будь-яку відеокарту, аж до RTX 4090. Підключається до ПК за допомогою Oculink. Там, нагадаю, 64 Гбіт/с, тобто чимало, але для тієї ж RTX 4090 обмаль – продуктивність буде нижче, ніж у звичайному ПК. А для карток середнього сегменту вже вистачить.

Підключити ви зможете лише до ПК із Oculink. Таких не дуже багато, це досить свіжий порт, але все ж таки вибір є. Зазвичай це міні-ПК чи портативні ігрові приставки. Пізніше на ринку очікується поява таких продуктів з USB4 2.0 або Thunderbolt 5, але поки що ці інтерфейси на ринку толком не з’явилися.

Please wait...
Теги: , , , , , ,
0
0 Комментарий
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Наверх