Тести показали, що новий MacBook Air на M3 дуже потужний, неймовірно гарячий та з нормальним SSD

Компанія Apple днями представила MacBook Air на SoC M3. До речі, на частку Air минулого року в США припав 39% усіх продажів Mac. І це не дивно з огляду на їх сучасні параметри. Оновлений Air від попередньої версії відрізняється платформою, підтримкою двох зовнішніх екранів і, як виявилося після тестів, нормальним SSD.

Пам’ятайте, як в Air на M2 купертинці вирішили поскупитися і встановили в базову версію SSD з одним чіпом NAND, через що такий накопичувач був повільнішим, ніж у версії Air з M1? Так ось Apple виправилася і повернула двочіповий SSD. Щоправда, він не швидше за те, що був з M1, і навіть трохи повільніше, хоча минуло три з половиною роки. Коли SSD з PCIe 4.0 зі швидкостями 5000-7000 МБ/с на 1 ТБ коштують менше 100 доларів – це жлобство. Як кажуть, хочеш зробити людей щасливими, відбери у них щось, а потім поверни.

Ще випробування показали, що новий Air неймовірно гарячий. SoC M3 в ньому гріється до 100 градусів прямо легко, а в піку може доходити до 110-115 градусів! Це просто неймовірно гаряче. Що буде з таким ноутбуком через умовні років п’ять? Сподіваюся, там це враховано.

Але в будь-якому випадку Apple красені, що роблять базові Air настільки потужними.

Please wait...
0
0 Комментарий
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Наверх

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: