Три камери по 64 Мп, невидима фронталка та надтонкі рамки. Представлений ZTE Axon 40 Ultra

Компанія ZTE сьогодні представила пару смартфонів: флагман та субфлагман.

Почнемо зі старшої моделі, як найцікавішої. ZTE Axon 40 Ultra не тільки має характеристики флагмана, але й виглядає, як топовий пристрій. У нього дуже тонкі рамки, вигнутий екран, значний блок камер ззаду та підекранна камера спереду. Так, ZTE продовжує намагатися в підекранні камери, але потрібно дочекатися перших тестів, бо минулого разу вийшло погано.

Дисплей у апарата базується на панелі OLED. Тут 6,8 дюйма і роздільна здатність 2480 х 1116 пікселів, є 120 Гц і пікова яскравість аж у 1500 ніт. Під екраном сховався датчик камери на 16 Мп. Серцем служить Snapdragon 8 Gen 1, також є від 8 до 16 ГБ ОЗУ і від 256 ГБ до 1 ТБ флеш-пам’яті. Так, версії на 128 ГБ немає і це круто. Аккум тут звичайний на 5000 мАг, а зарядка цілком топова – на 80 Вт.

Найцікавіше у смартфоні – його основна камера. Тут три датчики, і всі по 64 Мп! Причому для ширика та основної камери використовуються однакові датчики – Sony IMX787. Для телевіка, який тут перископний, використовується OmniVision OV64B. Буде дуже цікаво глянути, як це все знімає. Ціна стартує з 745 доларів, що набагато дешевше навіть багатьох інших китайських флагманів, не кажучи вже про апарати Samsung та Apple .

Тепер друга модель – Axon 40 Pro. Зазвичай моделі Pro і Ultra або Pro+ в рамках однієї лінійки відрізняються не дуже сильно, але не в цьому випадку. Це повністю інший смартфон, включаючи дизайн.

В основі тут лежить Snapdragon 870, що дозволило встановити ціну нижче, хоча на тлі деяких моделей на Snapdragon 888 цей може здатися дорогим.

Є 8 або 12 ГБ ОЗУ і 256 або 512 ГБ флеш-пам’яті. Екран тут теж OLED, причому аж на 144 Гц, але 6,67 дюйми і з яскравістю до 1000 нiт. Аккум, як у старшої моделі, але з 66-ватною зарядкою.

Камера тут не є повноцінною. Головним виступає якийсь датчик на 108 Мп з оптичним форматом 1/1.52 дюйма, але далі йде ширина на 8 Мп і датчик глибини. Тобто жодного телевіка.

Зате ціна становить 445 чи 565 доларів. Втім, при наявних параметрах ціна тут далеко не така смачна, як у випадку Axon 40 Ultra.

Please wait...
0
2 Комментарий
Сначала Новые
Сначала Старые Популярные
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
lawlessdeer
lawlessdeer
1 год назад

ось наприклад вирішу зробити якісне фото картини, https://walldeco.ua/ua/kartiny-leonardo-da-vinchi наскільки деталізованою вона буде?

Please wait...
lawlessdeer
lawlessdeer
1 год назад

дуже цікаво, та проте яка там стабілізація?

Please wait...
Наверх

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: