Відмінна автономність, титан та сапфір. Представлені Samsung Galaxy Watch 5 Pro, та й Watch 5 теж показали

Ну і насамкінець поговоримо сьогодні про розумний годинник Samsung Galaxy Watch 5 і Galaxy Watch 5 Pro. Ось тут уже з погляду новизни трохи цікавіше, ніж в інших новинках, хоча не так однозначно.

І почнемо з повноцінно нової моделі – Galaxy Watch 5 Pro. Вона прийшла на зміну Watch Classic, при цьому тепер в жодній моделі немає безеля, що обертається, і це, напевно, дарма.

Отже, Galaxy Watch 5 Pro – це превентивна відповідь на Apple Watch Pro/Active або як там назовуть нову модель, яка повинна вийти восени, якщо вірити чуткам. Galaxy Watch 5 Pro отримали титановий корпус та сапфірове скло, що вже сильно відрізняє їх від більшості інших моделей на ринку. А ще тут акумулятор аж на 590 мАг, тому автономність має бути гарною. Сама Samsung обіцяє 80 годин, тобто понад три доби.

Екран тут на 1,4 дюйми з роздільною здатністю 450 х 450 пікселів. Серцем служить минулорічна Exynos W920, є 1,5 ГБ ОЗУ та 16 ГБ флеш-пам’яті, але це є і у звичайних Watch 5. Також варто виділити захист від води, біометричний датчик BioActive, GPS модуль, Bluetooth 5.2, NFC і LTE (опція).

Звичайні Watch 5 трохи відрізняються дизайном, у них немає титанового корпусу та сапфірового скла, є версія з екраном на 1,4 та на 1,2 дюйма, а акумулятор відповідно на 410 та 284 мАг.

За Watch 5 Pro просять 450 і 500 доларів, а звичайні Watch 5 коштують 280 чи 330 доларів. В Україні це від 11 000 грн за молодшу версію та від 18 000 грн за старшу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Please wait...
Теги: , , , , , , ,
0
0 Комментарий
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Наверх

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: