Все, що Apple не розповіла вам на презентації нових iPad

Apple представила нові iPad Pro та Air, але, як це часто буває, вже після презентації було знайдено деякі нюанси або цілі події, про які Apple промовчала.

Наприклад, ви знали, що iPad 10 різко подешевшав? Нещодавно були чутки, що Apple хоче випустити iPad 11, зробивши його дешевше 10-го покоління, але натомість компанія видалила з сайту старе 9-е покоління і здешевило 10-те. Тепер за планшет просять 350 доларів проти 450 доларів, і це розкішна пропозиція.

Або ось, наприклад, iPad Pro. Усі такі класні із новою SoC M4. Тільки ось всю міць цієї самої платформи можна відчути лише купивши версії iPad Pro з 1 або 2 ТБ пам’яті. А якщо купите з 256 або 512 ГБ, то отримаєте урізану SoC M4 з 9 ядрами CPU замість 10.

Втім, це дрібниці порівняно з тим, що тi самі молодші версії оснащуються всього 8 ГБ RAM, тоді як старші мають 16 ГБ. Не знаю, чи важливо це для iPad, але для MacBook в ряді додатків 8 ГБ дуже не вистачає.

Але це не все. Екрани нових iPad Pro не тільки стали OLED, але тепер у них трохи менша мінімальна частота: 20 Гц проти колишніх 24 Гц. А ще тут немає Always-On Display. Швидше за все, не додали, щоб було що додавати у наступному поколінні. Або через покоління.

Please wait...
Теги: , , , , , , , , , , ,
0
0 Комментарий
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Наверх

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: