Все що відомо про Google Pixel 8a

Google Pixel 8a має анонсувати вже через 10 днів, але вже зараз про нього відомо практично все. Так що давайте підіб’ємо попередні підсумки.

Отже, почну із ціни. Було багато чуток, що нас знову чекає подорожчання, але нiбито ні. Останні дані говорять про 500 доларів за базову версію, як було і з Pixel 7a. Це буде апарат зі 128 ГБ пам’яті, але Google вперше для молодшої моделі запропонує вибір, і за версію з 256 ГБ проситимуть 560 доларів. Думаю, вибір очевидний.

В основі новинки буде Tensor G3, як і у старших. Буде 8 ГБ RAM. Екран збереже свої 6,1 дюйми з Full HD+, але частота підвищиться до 120 Гц. Акумулятор зросте до 4500 мА · год. Буде бездротова зарядка. Потужність провідної зарядки поки невідома, але, гадаю, це буде 25-27 Вт. Камера технічно від Pixel 7a відрізнятись, схоже, не буде. Той самий основний датчик на 64 Мп і надширик на 13 Мп. Але сила пікселів — у алгоритмах, які явно підтягнуті. А ще нібито будуть ті ж сім років оновлень Android! Ну і нас чекає чотири кольори: чорний, фарфоровий, синій та яскраво-м’ятний.

Загалом Pixel 8a буде дуже близьким до Pixel 8, і якоїсь великої причини переплачувати за старший апарат я поки що не бачу. Ну хіба що рамки у 8a будуть дуже товсті.

Please wait...
Теги: , , , , , , , , ,
0
0 Комментарий
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Наверх

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: