Windows 12 вийде у червні 2024 року

Microsoft випустить Windows 12 у червні 2024 року, стверджує Commercial Times. Хоча звіт Commercial Times містить заяву про Windows 12 і передбачувану дату випуску в червні, прямі цитати лідерів галузі на підтримку не наводяться.

Якщо запуск Windows 12 відбудеться в червні 2024 року, це буде раніше, ніж вказували кілька попередніх підказок. У березні говорили, що Windows 12, ймовірно, буде запущена в другій половині 2024 року, враховуючи нещодавно затверджений трирічний цикл. Також у травні були даннi, що Microsoft готує новий власний CPU для пристроїв з Windows 12.

Дата виглядає цілком правдоподібно, оскільки це період перед активним зростанням попиту, зумовленим поверненням учнів до шкіл та вузів та багатьох співробітників з відпусток. Та сама Windows 11 була представлена наприкінці червня. Основною особливістю нової версії ОС стане щільна інтеграція із системами штучного інтелекту, але поки що невідомо, в якому вигляді, бо й зараз Microsoft активно додає ІІ в Windows 11 і навіть Windows 10.

Please wait...
0
0 Комментарий
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Наверх

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: