Зайдіть на Amazon і просто купіть собі новий Hyundai. На торговому онлайн-майданчику наступного року з’являться автомобілі

На торговій площадці Amazon можна купити дуже багато різних продуктів. У скорому часу до нього додаються навіть автомобілі.

Гігант електронної комерції разом із Hyundai оголосив у четвер на автосалоні в Лос-Анджелесі, що розпочне продаж автомобілів на своєму веб-сайті в другій половині 2024 року. Автомобілі Hyundai стануть першими автомобілями, а інші приєднаються пізніше того ж року.

Розділ продажу автомобілів Amazon дозволить клієнтам купувати транспортні засоби в їхньому регіоні на основі ряду переваг, включаючи модель, комплектацію, колір і характеристики, вибрати бажаний автомобіль, а потім перевірити онлайн з вибраними варіантами оплати та фінансування. Згідно з Amazon, клієнти зможуть купити автомобіль онлайн, а потім забрати його або доставити через місцевий дилер.

Майк Салліван, президент і власник кількох дилерських центрів у Лос-Анджелесі, включаючи представництво Hyundai у Санта-Моніці, публічно підтримав цю новину, виступаючи на сцені автосалону в Лос-Анджелесі.

«Зараз ми співпрацюємо з одним із провідних у світі цифрових роздрібних продавців», — сказав Салліван. «Вони лідирують у забезпеченні зручності для клієнтів, і тепер вони збираються допомогти нам підняти наш досвід клієнтів на новий рівень. Amazon також забезпечує велике охоплення та маркетингову силу для зв’язку з більшою кількістю клієнтів. Ми не можемо дочекатися, щоб почати».

Please wait...
0
0 Комментарий
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Наверх

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: