Vivo едет в Украину

Компания Vivo, которая является одним из лидеров рынка смартфонов, вскоре должна выйти на наш рынок.

Официального заявления пока не было, но уже есть украинская страничка официального сайта, а также на сайте work.ua можно найти ряд вакансий компании.

Когда Vivo начнёт продажи, пока неясно. И хотя это крупная компания с огромными продажами, у Vivo есть проблемы с ценовой политикой даже на родном рынке, не говоря уже про региональный.

Мы пока не знаем, какие цены на свою продукцию выставит Vivo в Украине, но в России, где компания уже какое-то время официально присутствует, цены не всегда радуют. К примеру, модель V11i с SoС MediaTek Helio P60, обычным экраном и аккумом на 3315 мА·ч оценивается уже с учётом скидки в 8000 грн. Учитывая наличие альтернативы в виде Redmi Note 7, который существенно дешевле, цена не кажется очень привлекательной. Впрочем, стоит всё же дождаться анонса у нас, чтобы узнать цены.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Please wait...
Теги: , , , , , , , , , ,
0
1 Комментарий
Сначала Новые
Сначала Старые Популярные
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Лілія
Лілія
4 лет назад

Vivo is coming!
Vivo Communication Technology Co. Ltd.-китайська компанія, один зі світових лідерів в категорії смартфонів. Бренд vivo уподобало близько 7% світового ринку, більше 200 000 000 користувачів. Vivo тривалий час не мала присутності на західних ринках, проте китайський ринок настільки ємкий, що лідерські позиції там (vivo входить в топ-3, по результатам 2018 року займає 2 місце) дозволяють говорити про лідерство світового масштабу. Компанія продала більше 600 млн телефонів, що дозволило впевнено зайняти 5 місце в глобальному рейтингу. Цьогоріч розпочалася активна експансія на європейські ринки. «Україна стала першою країною Європи, куди прийшла компанія. Український ринок є перспективним для нас, а також може стати надійним плацдармом для створення офісу, який допомогатиме всім країнам Європи вести єдину комунікацію та інформувати про новинки компанії. Ми стали першим брендом у світі, який випустив смартфон зі спеціальною мікросхемою для виведення звуку в режимі Hi-Fi. На час випуску Vivo X5 MAX ця модель смартфону побила рекорд, ставши найтоншим у світі. Ми першими випустили смартфон із вбудованою фронтальною камерою на 24 МР. Крім цього, ми випустили vivo APEX- перший у світі смартфон з технологією сканування відбитків пальців, яка спрацьовує в будь-якій частині нижньої половини дисплея, технологією відтворення звуку з екрана та висувною фронтальною камерою. Ми прагнемо досконалості та дивуємо креативністю. Місія vivo- задавати тренди та робити життя наших споживачів надзвичайним, впроваджуючи інноваційні технології.”- відзначають представники HQ.
Довідка: Бренд vivo належить корпорації BBK. Компанію було засновано в 2009 році в Китаї, а вже з 2014 розпочалась експансія на міжнародні ринки. Компанія володіє 6 науково-дослідницькими центрами та 4 заводами, 2 з яких розташовано в Китаї, по одному- в Індії та Індонезії.

Please wait...
Наверх

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: