Adobe настільки знахабніла зі своєю річною підпискою, що на компанію подав до суду уряд США

Adobe, схоже, вирішила разом зібрати всі граблі. Нещодавно виявилося, що свіжа угода користувача в продуктах компанії прямо вказує, що весь контент, створений користувачами, може бути використаний і Adobe. Тоді компанія дала задню. Тепер ось взагалі на Adobe до суду подав сам уряд США.

За що? Насправді, як на мене, за кричуще нахабство. Компанія якийсь час тому запустила річну передплату на свої програми. Добре? Добре. Тільки ось, якщо ви раптом вирішили відмовитися від підписки, вам все різко стане погано.

По-перше, є штрафи за ранню відмову, і там до кількох сотень доларів! По-друге, ви можете просто не впоратися зі скасуванням передплати. Так, здавалося б, має робитися в пару кліків, але ні. Як сказано в позові Міністерства юстиції США, процес відмови включає навігацію по безлічі веб-сторінок і спливаючих вікон. І навіть техпідтримка не врятує. Adobe «заманює на засідку» клієнтів, лякаючи їх штрафами за дострокове припинення, що має відмовляти їх від скасування.

Загалом, розійшлася Adobe не на жарт, і явно переступила межу. Там заразом у позові звинувачуються особисто топ-менеджери компанії, бо вони все це знали та схвалювали.

Думаю, Adobe вибачиться, скаже, що хотіла як краще, і все скасує. Жаль, що їй у цьому випадку все просто зійде з рук.

Please wait...
Теги: , , , , ,
0
0 Комментарий
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Наверх