Apple, а навіщо було відмовлятися від шкіряних чохлів? Компанія припиняє виробництво аксесуарів FineWoven через погану надійність

Apple припинила виробництво аксесуарів FineWoven? Саме це стверджує інсайдер Kosutami, який минулого року першим розповів, що Apple відмовиться від шкіряних чохлів та аксесуарів.

У X Kosutami пояснив, що Apple припинила виробництво аксесуарів FineWoven через їх низьку міцність. Думаю, всі пам’ятають, як буквально в перші дні після старту продажів всі почали активно скаржитися на те, що чохли дряпаються буквально о повітря, а хтось отримав чохол уже подряпаний із коробки. Так шо компанія може перейти на інший нешкіряний матеріал для своїх преміальних аксесуарів, але поки що неясно, що це буде і коли покажуть.

Apple припинила продажі шкіряних аксесуарів у вересні минулого року, замінивши їх більш екологічно чистим матеріалом FineWoven, який компанія описує як розкішну та міцну мікросаржу, виготовлену з 68% переробленого поліестеру. Чохли FineWoven для iPhone коштують 59 доларів, гаманці MagSafe — 59 доларів, тримачі AirTag — 35 доларів, ремінці для Apple Watch — 99 доларів. Начебто б і нормальні ціни, але згадка міцності від самої Apple виглядає дуже смішно. Таке відчуття, що компанія сама не тестувала цей матеріал. Хоча саме стійкість до фізичних навантажень доволі гарна, ми це перевіряли самі і питань до того не виникло.

Аксесуари FineWoven в нових колірних варіантах були відсутні у весняному оновленні Apple. Якщо Apple дійсно припинила виробництво аксесуарів FineWoven, може пройти деякий час, перш ніж існуючі складські запаси компанії почнуть помітно скорочуватися. Можливо, щось нове нам покажуть тільки восени разом з новими iPhone, тільки новий матеріал за такий термін Apple не створить. Тож або вона вже давно над ним працює, або нам покажуть щось набагато простіше, або чекати доведеться набагато довше.

Please wait...
Теги: , , , , , ,
0
1 Комментарий
Сначала Новые
Сначала Старые Популярные
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Олександр Ляпота
Администратор
Олександр Ляпота
12 дней назад

Молодці )))

Please wait...
Наверх

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: