Apple Pencil Pro – нові тактильні методи керування і, нарешті, піддтримка Find My

Після доволі “двоякого” оновлення Apple Pencil, в який додали лише Type-C, сьогодні нам показали повністю нове рішення, яке розширює можливості і додає нові методи керування, що значно спростить процес роботи.
Новий Apple Pencil Pro пропонує наступні унікальні фішки:

  • стискання, що дозволить працювати з контекстними вікнами без доторкання до дисплея, а також подарує можливість швидко перемикатися між улюбленими інстументами
  • обертання з використанням гіроскопа, що дозволить моментально перевертати, наприклад, пензель, для спрощення процесу малювання
  • зворотний зв’язок, створений для більш тактильного відчуття робочого процесу

Це все допоможе покращити процес малювання, створенням нотаток та інших моментів і зробити їх більш інтуїтивними. Як і минула модель, Apple Pencil Pro “розуміє” кут нахилу, силу натискання і безконтактний метод взаємодії Apple Pencil hover.

А якщо ви втратили його під час прогулянки або вдома, ви легко можете знайти його у додатку “Find My”. Окрім того, вся синхронізація, оновлення ПО та зарядка відбувається без дротів – треба просто розмістити стилус на магнітній боковій грані iPad.

Новий сумісний з наступними моделями:

  • iPad Pro 13-inch (M4)
  • iPad Pro 11-inch (M4)
  • iPad Air 13-inch (M2)
  • iPad Air 11-inch (M2)

Як на мене, оновлений стилус має всі шанси стати топовим стандартом в такому класі пристроїв. Бо, навіть без усіх цих нових фішок, попередня модель була дуже успішною. Єдиною проблемою була “заплутана” сумісність, бо розібратися, який стилус до яких iPad підходить, було неймовірно складно. Тепер все більш стандартизовано і прозоро.

Та й вартість, за такий набір можливостей доволі, як для Apple, розумна. Pro-версія буде коштувати 129 доларів і стане доступна користувачам для придбання вже на наступному тижні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Please wait...
Теги: , ,
0
4 Комментарий
Сначала Новые
Сначала Старые Популярные
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Ruvim Sypa
Ruvim Sypa
12 дней назад

Ви молодці, що не закинули сайт. Круто, що немає реклами – це насправді дуже класно заходити на сайт і не намагатися закрити банери які зʼявляються. 

Помітив маленький баг, не можу плюс поставити статті, при натисканні нічого не змінюється

Please wait...
Саша Ляпота
Саша Ляпота
12 дней назад
Ответ  Ruvim Sypa

Дуже дякую! Будемо намагатись зберігати сайт чистим, але, все ж таки, сподіваюсь, і гроші будуть :) Треша точно не буде.

Please wait...
Имя
Имя
12 дней назад

Русизм проскакує на сайті(

Please wait...
Саша Ляпота
Саша Ляпота
12 дней назад
Ответ  Имя

Будемо намагатись ставати краще.

Please wait...
Наверх

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: