Це електричний велосипед DJI Amflow PL масою менше 20 кг та вартістю в діапазоні 7000-12000 доларів.

Компанія DJI несподівано представила систему електричного приводу Avinox для велосипедів і заразом сам велосипед Amflow PL.

Потужність електродвигуна становить 250 Вт, але за потреби він може видавати до 1 кВт. Очевидно, це буде реалізовано у вигляді якогось спеціального режиму для подолання особливо важких ділянок. Крутний момент двигуна становить 120 Нм, що можна порівняти з невеликими автомобілями.

Що стосується велосипеда, його оснастили батареєю ємністю 800 Вт·г з швидкою зарядкою (до 75% всього за півтори години). Про запас ходу виробник не каже, але це було б украй приблизне значення, враховуючи, що це гірський велосипед.

Amflow PL важить всього 19,2 кг, що небагато для електричного велосипеда. Це заслуга як самого двигуна Avinox, який важить лише 2,52 кг, та рами з вуглецевого волокна масою 2,27 кг.

Amflow PL оснащений екраном OLED на 2 дюйми, інтегрованим у раму, та підвіскою від Fox. Велосипед сумісний як із колесами діаметром 27,5, так і 29 дюймів.

Також можна виділити захист від води та пилу IP66 та ціну велосипеда, яка поки що вказана лише в діапазоні: від 7000 до 12 000 євро. Продаж стартує в четвертому кварталі.

Please wait...
Теги: , , , , , , ,
0
1 Комментарий
Сначала Новые
Сначала Старые Популярные
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Игорь Феклистов
Игорь Феклистов
1 месяц назад

Велосипед за ціною б/в Лексуса 2010-х років у непоганому стані. Ще й гібрида. Для кого? Для чого?

Please wait...
Наверх