Датчик ЕКГ, GPS та автономність до 16 днів. Представлені розумні годинники Vivo Watch 3 ECG

Компанія Vivo випустила новий годинник Watch 3 ECG з чорним металевим корпусом і шкіряним ремінцем.

Ця модель, представлена поряд зі смартфоном Vivo X100 Ultra, тепер містить датчик ЕКГ для перевірки порушень серцевого ритму. Функція ЕКГ виконує перевірку всього за 30 секунд і в основному призначена для виявлення таких станів, як фібриляція передсердь. Окрім ЕКГ, Vivo Watch 3 продовжує відстежувати частоту серцевих скорочень і рівень кисню в крові, підтримує понад 100 спортивних режимів, а також відстежує їзду на велосипеді та режим сну. Звичайно, вважаються ваші калорії, кроки, відображаються оповіщення зі смартфона тощо. Все те, що робить будь-який пристрій такого типу.

Годинник має 1,43-дюймову AMOLED-панель із постійно включеним дисплеєм і до 100 різних циферблатів на вибір. Автономність Vivo Watch 3 — до 16 днів за нормального використання, але зменшується приблизно до трьох днів при використанні постійно включеного дисплея та функцій LTE. Годинник має NFC для безконтактних платежів і вбудований GPS, який працює незалежно від смартфона.

Ще можна відзначити вигнуте скло, через що годинник схожий на Pixel Watch. Габарити дорівнюють 46,1 х 11,3 мм при масі 36 г. Версія Vivo Watch 3 ECG наразі доступна лише в Китаї за ціною 207 доларів. Очікується, що ціна зросте до 235 доларів після закінчення акції.

Please wait...
Теги: , , , , , ,
0
0 Комментарий
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Наверх

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: