Дюймовий датчик, телевік на 200 Мп, супутниковий зв’язок, і все за 900 доларів. Представлений Vivo X100 Ultra

Компанія Vivo представила свій ультрафлагман – X100 Ultra. Це дуже швидкий телефон із унікальною камерою і при цьому далеко не найвищою ціною.

Почнемо з козирів новинки. Це, звісно, камера. Точніше, телевік. X100 Ultra став першим у світі смартфоном із 200-мегапіксельним телевіком. Тут використовується датчик Samsung ISOCELL HP9 оптичного формату 1/1,4 дюйми та перископний об’єктив. Поки немає живих оглядів, і ми чудово знаємо, що окрім заліза потрібне ще хороше ПЗ, але Vivo вже давно вміє в камерофони, і той же X100 Pro – один із найкращих на ринку. Так що X100 Ultra має бути ще краще.

Інші камери, схоже, такі ж, як у X100 Pro. Це основа на дюймовому датчику Sony LYT-900 на 50 Мп і надширик на 50 Мп.

Від X100 Pro новинці також дістався дизайн, розміри, адаптери бездротових інтерфейсів, включаючи Wi-Fi 7, набори пам’яті від 12/256 ГБ до 16ГБ/1ТБ. Але є й інші відмінності, окрім камери.

Дисплей зберіг вигнутість, панель OLED в основі та діагональ 6,78 дюйма, але роздільна здатність зросла до 3200 х 1440 пікселів. Серцем тут служить Snapdragon 8 Gen 3, а ємність акумулятора зросла до 5500 мАг. Щоправда, зарядка стала слабшою: 80 Вт по дроту та 30 Вт по бездроту. А ще тут підтримується двосторонній супутниковий зв’язок.

За все це багатство в Китаї просять лише від 900 доларів, що менше, ніж деякі інші, просять за звичайні флагмани.

Please wait...
Теги: , , , , , , , , ,
0
2 Комментарий
Сначала Новые
Сначала Старые Популярные
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Ruvim Sypa
Ruvim Sypa
2 месяцев назад

Гарний телефон, але купувати ми його собі, звісно ж, не будемо. Як на мене, краще переплатити за samsung, ну або на крайняк купити собі pixel.

Please wait...
Саша Ляпота
Саша Ляпота
2 месяцев назад
Ответ  Ruvim Sypa

:)

Please wait...
Наверх

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: