Дешевий ігровий смартфон, який зможе у 120 fps? Infinix GT 20 Pro отримав окремий чіп для інтерполяції кадрів

Ігрові смартфони часто досить дорогі. Інакше ніяк, бо ігровий смартфон начебто має бути на топовому залізі. Але Infinix вважає інакше. Її модель GT 20 Pro очікується за ціною близько 250 доларів і позиціонується саме як ігровий смартфон.

Що тут ігрового? Насправді більше, ніж у багатьох інших, хоч не факт, що це плюс. Суть у тому, що тут є окремий чіп Pixelworks X5 Turbo, який начеб то потрібен для апаратної інтерполяції кадрів з компенсацією руху. Простіше кажучи, GPU дає вам 60 к/с, а Pixelworks X5 Turbo це інтерполує до 120 к/с. Наскільки добре це виглядатиме, неясно, але в тієї ж Samsung є програмна функція, яка теж домальовує кадри, і це виглядає не дуже. Враховуючи, що тут є спеціальний чіп, можливо краще.

Сама платформа тут нетопова, але гідна – Dimensity 8200 Ultra. Ще є 8 або 12 ГБ ОЗП і 256 ГБ флеш-пам’яті.

Екран обіцяють непоганий: 6,78 дюйма AMOLED на 144 Гц і з яскравістю 1300 ніт. Також можна виділити акумулятор ємністю 5000 мАч з 45-ватною зарядкою, основну камеру на 108 Мп, а ще тут є підсвітка, схожа на Nothing Phone, але простіше.

На рекламному фото можна бачити чохли, кулер, накладні тригери, але незрозуміло, чи буде щось із цього в базовому комплекті.

Please wait...
Теги: , , , , , , , ,
0
0 Комментарий
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Наверх

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: