Motorola ThinkPhone — справжній смартфон для бізнесу

Компанія Motorola представила смартфон ThinkPhone, який явно позиціонується приблизно так, як ноутбуки Lenovo ThinkPad, та й дизайн тут обіграний приблизно так само.

ThinkPhone можна назвати повноцінним бізнес-телефоном. Настільки повноцінним, що загалом продаватимуть його насамперед корпоративним клієнтам. Хоча в деяких країнах його зможе купити будь-хто, правда, аж за 1000 євро.

 

Так що ж такого унікального у ThinkPhone? Насправді чимало, i переважно це безліч програмних рішень та функцій.

Наприклад, функція File Drop дозволяє легко копіювати файли зі смартфона на сполучений ПК або назад. Є функція App Streaming, яка дозволяє відкрити будь-яку програму Android прямо на ПК, є Unified Clipboard – зручна функція копіювання тексту, фотографій, відео або відсканованих документів зі смартфона на ПК і назад. Технологія Instant Connect допоможе смартфону та ПК швидко та легко сполучатися при знаходженні в одній мережі Wi-Fi. А ще можна використовувати камеру смартфона замість веб-камери ПК. І це далеко не всі програмні бонуси.

Існують і фізичні особливості. Наприклад, червона кнопка на бічній грані відповідає за функцію рації. Якщо точніше, за Walkie Talkie у Teams. Крім того, задня кришка смартфона виконана з арамідного волокна, а сам апарат має не тільки захист від води та пилу (IP68), а й відповідає стандарту захисту MIL-STD-810H.

Технічно перед нами субфлагман. В основі тут Snapdragon 8 Plus Gen 1, є 8 або 12 ГБ ОЗУ, до 512 ГБ флеш-пам’яті, акум на 5000 мАч з 68-ватною зарядкою, екран OLED на 6,6 дюйма зі 120 Гц і 50-мегапіксельна камера.

Please wait...
Теги: , , , ,
0
1 Комментарий
Сначала Новые
Сначала Старые Популярные
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Костя
Костя
1 год назад

да,именно бизнес аппарат

Please wait...
Наверх

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: