Nintendo Switch 2 вже давно могла б вийти, тому що все готове, але компанія не поспішає із запуском

Якщо ви фанат Nintendo Switch або просто шанувальник, напевно, ви чекаєте нове покоління. Напевно, ви чули багато чуток, включаючи ті, які пророкували вихід приставки ще минулого року. Виявилося, вони були небезпідставними, і Switch 2 справді давно могла б вийти.

Згідно з джерелом, у Nvidia кажуть, що Nintendo насправді могла випустити нову приставку вже дуже давно, тому що вже давно готова її платформа. Чому ж приставка не вийшла? Та тому що поточна Switch досі продається розкішно. Якщо хтось пропустив, вже продано майже 140 млн, і Switch відстає лише від PS2 та Nintendo DS. Забігаючи вперед, у Switch є шанси обійти ці приставки і стати консолью всіх часів.

Тепер до заліза. Якщо зібрати всі старі та нові дані, йдеться про платформу Nvidia з вісьмома процесорними ядрами Cortex-A78C та GPU на основі архітектури Ampere з 1536 ядрами CUDA. Правда, графічне ядро отримає деякі блоки з свіжішої архітектури Ada Lovelace, і навіть, згідно з недавніми чутками, підтримку DLSS 3, що кишеньковій приставці дуже знадобилося б. DLSS 3 дозволить сильно збільшити продуктивність. Так, це апскейл, але краще він, ніж постійно наднизькі налаштування графіки. На додаток до цього приставка буде оснащена щонайменше 8 ГБ ОЗУ LPDDR5.

Що ж до ціни, швидше за все, мова про діапазон 400-500 доларів, але тут варто згадати, що оригінальна Switch на момент запуску оцінювалася всього в 300 доларів, що явно зіграло свою роль у популярності приставки, так що чутки про 500 доларів особисто мені здаються дуже дивними. Ну то й коли ж чекати на нову приставку? Усі нові чутки кажуть, що у березні 2025 року.

Please wait...
0
0 Комментарий
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Наверх

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: