Перші в історії Galaxy S взагалі без чипів Exynos. Нова лінійка S25 отримає SoC Snapdragon і Dimensity

Можливо, наступного року нас чекає перше покоління флагманських смартфонів Samsung Galaxy S за всю історію без SoC Exynos.

Згідно з новими чутками, основна лінійка Galaxy S25 вся буде на Snapdragon 8 Gen 4 (або Snapdragon 8 Elite), а S25 FE отримає платформу MediaTek. Можна було б сказати, що це лише чутки, але є два важливих аспекти.

Перший – Google днями в абсолютно сторонньому пресрелізі вказала, що Samsung вже використовує топову SoC Dimensity для своїх смартфонів. Топову – це Dimensity 9300 або нову Dinensity 9400. Samsung ніколи не робить нефлагманський смартфон на флагманському чипі, тож мова явно про топові Galaxy.

Другий – є чимало даних, що Exynos 2500, яка мала б стати основою нових смартфонів, зіткнулася з проблемами. Якщо точніше, проблеми не в чипі, а в техпроцесі 3 нм від самої Samsung. Там дуже поганий вихід придатних кристалів, тому SoC можуть просто не випустити, бо буде неймовірно дорого. Але ж Exynos 2500 – це той самий Dream Chip для якого зібрали окрему команду. Шкода, якщо все провалиться.

Загалом, можемо отримати перший Galaxy S на MediaTek, і це теж круто, бо останні Dimensity дуже хороші.

Please wait...
Теги: , , , , , , , , ,
0
0 Комментарий
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Наверх