Перший у світі смартфон з двома роз’ємами для наушників, один із яких балансний. Представлений Moondrop MIAD 01

Китайський виробник навушників та аудіообладнання Moondrop представив свій перший смартфон MIAD 01. MIAD означає Mobile Internet Audio Device. MIAD 01 позиціонується як смартфон для любителів музики та якісного звуку. Головною фішкою смартфона стала вбудована Hi-Fi-система на базі ЦАП Cirrus Logic MasterHIFI та відразу два роз’єми для навушників : балансний 4,4 мм (бачили колись таке в смартфонах?) та стандартний 3,5 мм. Передбачено 100 ступенів для регулювання гучності. Також на смартфоні є перевстановлений додаток Moondrop Audio Cente, що відповідає за управління динаміків і гарнітур, що підключаються.

А що там за звичайними параметрами?

Екран – 6,67 дюйми, OLED, FullHD+, 120 Гц, ШІМ 1920 Гц
SoC – MediaTek Dimensity 7050
Пам’ять — 12+256 ГБ + microSD
Батарея – 5000 мАг, зарядка на 33 Вт
Камери – основна на 64 Мп, фронтальна на 32 Мп

Android 14 буде гола – без оболонок та надбудов. Ще можна відзначити незвичайний дизайн та форму з товстим виступом зверху. Він потрібний для розміщення всередині двох роз’ємів для навушників. Продажі Moondrop MIAD 01 стартують у Китаї 25 квітня. Модель доступна лише в одній конфігурації з 12 ГБ оперативної та 256 ГБ постійної пам’яті. За апарат просять 320 доларів.

Please wait...
Теги: , , , , , , , , ,
0
1 Комментарий
Сначала Новые
Сначала Старые Популярные
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Игорь Феклистов
Игорь Феклистов
5 дней назад

Перший в світі? Діма Кукішев проводив бодай якийсь факт-чекінг? Чи заголовок – тупий клікбейт?
Мабуть, 2017 року не було в історій. Японська компанія Onkyo не існує. І світ ніколи не бачив Onkyo GRANBEAT DP-CMX1Не було у Granbeat двох розʼємів, включно з балансним. І не було там аудіоначиння такого рівня, що китайцю цьому й не снилося. 2.5 мм балансний розʼєм для високорівневих IEM на Granbeat працював бездоганно.
А у 2015-16 роках компанія Marshall смартфон London теж на ринок з двома розʼємами не випускала.

 Він потрібний для розміщення всередині двох роз’ємів для навушників
Ось це – взагалі шедевр. Не розʼєми місце займають. А два окремих аудіотракти з окремими операційними підсилювачами, котрим, на відміну від ЦАП-ів, може бути потрібне доволі серйозне пасивне охолодження. Але, скоріш за все, це просто дизайнерське, суто декоративне рішення для підвищення впізнаваності моделі.

Please wait...
Наверх

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: