PlayStation 5 і Xbox Series нарешті подужають 4K при 50-60 к/с? На консолях стала доступна технологія FSR 3 із генерацією кадрів

PlayStation 5 та Xbox Series на ринку вже кілька років. Незважаючи на написи 4K і навіть 8K, ці приставки не можуть похвалитися чудовою продуктивністю у багатьох сучасних іграх. Тобто все ті ж 30 к/с все ще є нормою, і це при тому, що рідна роздільна здатність часто нижче 4K, а часом сильно нижче. Але є вихід – FSR 3 з генератором кадрів. На консолях вийшла перша така гра і вже є тести.

Гра називається Immortals of Aveum. Вона не нова, сама по собі дуже посередня, але це була одна з перших двох ігор з FSR 3 на ПК. Але тільки зараз гра отримала оновлення, і на консолях з’явилася підтримка FSR 3.

Чи працює? Ще й як. 40-50 к/с перетворюються на 70-80 к/с, а часом і більше 100 к/с можна побачити. Загалом приріст близько 50-70%, і це дуже круто. Тобто там, де гра обмежена 30 к/с, а таких ігор дуже багато, можна отримати 45-50 к/с, а це набагато комфортніше.

Питання лише в тому, що FSR 3 чомусь тільки зараз з’явилася на консолях, хоча на ПК вона вийшла ще минулого літа. При цьому актуальні консолі ґрунтуються на платформах з GPU AMD, тобто технічно там все відмінно підтримується. Залишається сподіватися, що FSR 3 тепер почне активніше з’являтися на приставках, і власники PS5 і Xbox Series нарешті забудуть про горезвісні 30 к/с.

Please wait...
Теги: , , , , , , , ,
0
0 Комментарий
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Наверх