Прощаємось з iPhone Plus і зустрічаємо iPhone Slim. Наступного року на нас чекає тонкий iPhone 17 Slim

Компанія Apple любить довго не змінювати свої продуктові лінійки, але в останні роки робить це досить активно. Нещодавно ми втратили iPhone mini і отримали iPhone Plus, тепер з’явилися чутки про iPhone Slim.

Згідно відразу кількох надійних інсайдерiв, Slim з’явиться наступного року, тобто це буде iPhone 17 Slim. Він не розширить лінійку, а прийде зміну iPhone Plus. Тобто Plus протримається на конвеєрі лише три покоління. Модель iPhone 17 Slim, як зрозуміло з назви, буде версією, яка запропонує більш тонкий корпус. Наскільки тонкий, незрозуміло. Також неясно, чи це позначиться на якихось інших параметрах.

Вихід iPhone Slim буде не просто черговою новою моделлю у лінійці. Якщо не брати до уваги iPhone 5c, який дуже сильно виділявся на фоні старших моделей, у лінійці смартфонів Apple ніколи не було звичайної номерної моделі, яка б якимось чином зовні помітно відрізнялася від інших, а тут не просто дизайн, а ще й конкретна фізична особливість . Мабуть, Apple експериментує у спробах знайти те, що сподобається користувачам, так як моделі mini продавалися дуже погано, а Plus хоч і продаються трохи краще, все одно не особливо популярні.

До речі, iPhone 17 Plus отримає екран діагоналлю 6,6 дюйма, і тут варто згадати нещодавні чутки про те, що в лінійці iPhone 17 на нас чекають чергові зміни в розмірах. Тоді говорилося, що iPhone 17 Plus поменшає вiдносно попередників. Як бачимо, екран зменшитися несильно, зате заодно зменшиться товщина. Ну i назва. Нагадаємо, iPhone 16 Pro має вирости до 6,3 дюйми, а iPhone 16 Pro Max – до 6,9 дюйми.

Please wait...
Теги: , , , , , , , , ,
0
0 Комментарий
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Наверх