У 2023 році вартість бренду Samsung зросла в усіх сферах бізнесу, попри низький попит у світовій ІТ-індустрії. За даними Interbrand, на оцінку Samsung Electronics позитивно вплинуло наступне:

  • Послідовне поліпшення клієнтського досвіду в масштабах всієї компанії на основі стратегії One Samsung.
  • Підвищення рівня зв’язку та покращення ігрового досвіду завдяки широкому портфоліо продуктів компанії та технології SmartThings.
  • Роль компанії як лідера в майбутніх інноваційних технологіях, таких як 6G, штучний інтелект (ШІ), автомобільна промисловість, доповнена реальність (AR) і віртуальна реальність (VR).
  • Послідовні дії, спрямовані на зміцнення ESG-лідерства шляхом екологічно свідомої діяльності в усіх лінійках продуктів.

«Завдяки підтримці наших клієнтів по всьому світу вартість бренду Samsung Electronics продовжує неухильно зростати, всупереч загальному складному бізнес-середовищу», – сказав Й.Х. Лі, президент глобального маркетингового офісу Samsung Electronics. «Ми завжди прагнутимемо бути брендом, який люблять наші клієнти, завдяки лідерству в технологічних інноваціях, створенню значущих вражень і продовженню наших зусиль зі сталого розвитку».

Список найкращих світових брендів Interbrand’s Best Global Brands складено відповідно до оцінки вартості кожного бренду, яка є результатом комплексного аналізу фінансових показників компанії, впливу бренду на покупки клієнтів та конкурентоспроможності бренду.