Samsung Galaxy S24 FE буде повноцінним флагманом за недорого? Параметри показують, що особливих відмінностей від S24+ немає

Samsung Galaxy S24 FE, схоже, буде набагато ближчим до своїх старших флагманських побратимів, ніж усі покоління FE до цього.

Ось дивіться, за дизайном це вже той самий Galaxy S24+. За матеріалами: метал і скло, все по-флагманськи. Хіба що рамка навколо екрана, схоже, буде трохи ширшою, ніж у S24+.

Що стосується решти, нас чекає 120-герцевий екран Full HD+ на 6,7 дюйма, тобто новий FE стане помітно більшим за поточне покоління. І, знову-таки, це вже той самий S24+ і за габаритами. В основі лежатиме SoC Exynos 2400e, але поки неясно, чим вона відрізняється від звичайної Exynos 2400. Буде до 12 ГБ RAM, до 256 ГБ пам’яті, основна камера на 50 Мп, ширік на 12 Мп, телевік на 8 Мп, акумулятор 4600 мА-год з 25-ватною зарядкою і IP68.

За таких параметрів не дуже зрозуміло, навіщо купувати набагато дорожчий S24+, але все ж потрібно дочекатися виходу FE і порівнянь зі старшим флагманом. Але FE у Samsung дуже добре продаються, тож для компанії це дуже важлива модель.

Please wait...
Теги: , , , , ,
0
0 Комментарий
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Наверх