Ще трохи про iPhone 16 перед анонсом. Мінімум 256 ГБ пам’яті, найтонші рамки на ринку і відео 4K/120fps

Нові iPhone представлять уже завтра, але давайте зберемо воєдино ще трохи досить достовірних витоків і чуток.

Чутка номер один. Старші iPhone 16 Pro і Pro Max навчаться знімати відео в 4K/120fps. Це вміють деякі інші сучасні флагмани, та й з’явилася така можливість у низки апаратів не цього року, але все ж не відзначити це не можна. Ба більше, кажуть, що Apple тестувала і запис 8K, але його, мабуть, не реалізують у цьому поколінні. Можливо, залишать на наступне або ж суть у телевіку iPhone 16 Pro, який просто не зможе знімати 8K, і тоді не буде перемикання між камерами.

Чутка номер два. Базовий iPhone 16 Pro буде йти з 256 ГБ пам’яті. Тобто для своїх старших моделей Apple нарешті повністю відмовиться від 128 ГБ. Через це iPhone 16 Pro стартуватиме з 1100 доларів, а не з 1000, як зараз, але якщо порівнювати однакові версії, то ціна не зміниться.

Чутка номер три. Рамка навколо екрана у iPhone 16 Pro і Pro Max буде шириною 1,33 мм, і це буде рекорд для ринку. А пам’ятаєте, як усі висміювали айфони через товсті рамки?

Ну і додам сюди ж про Apple Watch Series 10. Вони мають стати помітно тоншими за поточні 10,7 мм. Цілком ймовірно, вони будуть найтоншими серед усіх годинників Apple. А ще вони виростуть у розмірах (екрани будуть більшими) і отримають функцію визначення апное уві сні.

Please wait...
Теги: , , , , ,
0
0 Комментарий
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Наверх