Що то за “Тігр” такий і як його зупинити?

На наших шляхах все частіше з’являється така нерозмитнена техніка, яка приїхала нас “асвабаждать”. Тому усім нам треба розуміти, що це за звір такий та як його можна зупинити.

Перше, що хотів би сказати – з голими руками на нього лізти не потрібно. Бо це доволі серйозне військове авто. Товщина його броні складає від 5 до 7 мм у різних місцях.

Конструктивно це дуже простий автомобіль – наджорсткий кузов та рама з основними вузлами. Підвіска у нього дуже схожа на такову у БТРа. Масса самого авто – більше 5 тонн, максимальна швидкість – 140 км.


Позашляховик може перевозити до 4 людей та 1,5 тонни грузу, або до 9 людей без додаткового “лахміття”. Але у воєнні часи він часто може бути перегружений, як орками, так і зброєю з припасами, що збільшує і так недитяче споживання палива – до 35-40 літрів на 100 км. Проте це авто спокійно переварює майже будь-який вид палива. Так що намагання щось туди підмішати скоріш усього будуть марними.

На жаль, з прохідністю у них особливих проблем немає. “Тігр” отримав повний набір позашляховика: кліренс 400 мм, роздатка з блокуванням, самоблокуючі диференціали, понижений ряд передач та автоматична підкачка шин. Але є і добрі новини для нас!


Слабкі місця у даному авто:

1) Шини, бо вони не броньовані. Так у них є підкачка, але у компрессора є певний запас продуктивності. І якщо у колесі або колесах буде багато дірок, підкачка просто не встигатиме і позашляховик буде зупинений.

2) Скління. Скло броньоване та прострелити його зі звичайної зброї буде тяжко. Але при влучанні, це скло йде “павутинкою”, що дуже ускладнює огляд та управління транспортом.

3) Решітки радіатора та люки. Якщо пробити радіатор, то через певний час двигун буде перегрітий та авто буде знерухомлене. Також при попаданні наших “смузі” у люк, є велика вірогідність пошкодити як особовий склад, так і органи управління технікою.

ВАЖЛИВО! Якщо ви бачите кинуті авто такого типу – не підходьте до них самостійно, бо вони можуть бути замінованими. Та не намагайтеся повністю їх знищити, бо вони ще може стати до нагоди нашим хлопцям. Краще зверніться до військових чи тер.оборони, вони вирішать, що робити.

Також є відео від ArchiLow, де він у відеоформаті розповідае, як можна зупинити ту мерзоту.

Please wait...
Теги: , , , , ,
0
5 Комментарий
Сначала Новые
Сначала Старые Популярные
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Петро
Петро
2 лет назад

А вы з люттю в очах
Посiдайте на пляшки
Посеред дороги
Окупант здивуеться i сам з Тигра вилiзе
I тут надважливо, щоб побратим
Швидко витяг пляшку з дупи
I спиздив Тигр

Please wait...
Володимир
Володимир
2 лет назад

Раніше не була цікава тема авто на кедрі. Але тут прямо чудовий матеріал вийшов 🤗

Please wait...
Олександр Ляпота
Администратор
Олександр Ляпота
2 лет назад

:)

Please wait...
Льоха
Льоха
2 лет назад

Ми можем похвастаться своими КРАЗами , бронеавтомобилями «козак» , тем что у нас вооружение закупает США и Китай . Так шо иди вслед за руским военным кораблём!!!

Please wait...
Петро
Петро
2 лет назад
Ответ  Льоха

А шо, рускiй ваений карабль иди нахуй
Воно насправдi було?

Please wait...
Наверх

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: