Що завгодно, аби не робити Half-Life 3. До 25-річчя оригінальної гри Valve зробила фанатам великий подарунок

Компанія Valve вирішила відсвяткувати 25-річчя культової гри Half-Life. Ні, не випуском Half-Life 3, а новим контентом для оригінальної гри.

Для такої старої гри оновлення справді неймовірно велике та несподіване. По-перше, Valve додала міні-кампанію Half-Life: Uplink, яка свого часу була створена для журналістів та виробників комплектуючих. По-друге, для мультиплеєра Half-Life додали відразу чотири нові карти: Contamination, Pool Party, Disposal і Rocket Frenzy.

Крім того, з’явилася повноцінна підтримка консолі Steam Deck, підтримка надширокоформатних моніторів, покращення графіки, покращення версії для Linux, доданий змінений інтерфейс для екранів з високою роздільною здатністю, з’явилося нове оформлення меню та персонажі з альфа-версії гри. Крім того, в мультиплеєрі з’явилися карти Double Cross, Rust Mill та Xen DM, які загалом не нові, але спочатку виходили лише у рамках дискового видання Half-Life: Further Data.

На додаток до цього Valve влаштувала роздачу Half-Life абсолютно безкоштовно. А ще опубліковано відео, яке розповідає про створення гри.

Please wait...
0
0 Комментарий
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Наверх

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: