IconX 2018. Що змінилось?

Традиційно для техносвіту, кожного року у Берліні відбувається міжнародна виставка, де переважно топові бренди показують свої концепти, прототипи та повністю робочі девайси у галузі побутової електроніки. Буквально декілька днів назад завершилась цьогорічна IFA. В рамках події Samsung анонсували декілька носимих девайсів: Gear Sport, Gear Fit2 Pro та оновлені навушники — IconX 2018.

Про навушники

Формфактор навушників не змінився. Сама форма зазнала незначних доопрацювань, ймовірно для того щоб навушники краще фіксувалися в вухах та не випадали при інтенсивних тренуваннях.

Як і раніше навушники мають 4 Гб пам’яті, з яких доступно 3,5 Гб для користувацької музики, якої може бути до 1000 треків. Залишилися акселерометер для фітнес-трекінгу та інфрачервоний датчик для того щоб визначати чи перебуває навушник у вусі. На користь автономності, від пульсометру у IconX 2018 — відмовились. Його місце зайняв акумулятор, ємність якого виросла майже у два рази, від 47 мА*год до 82 мА*год. За рахунок збільшеної батереї вага навушника помінялась з 6,3 грам до 8 грам. Тепер у режимі прослуховування музики з вбудованого плеєра один заряд буде триматись близько 7 годин. При підключеному по Bluetooth смартфоні заявлена автономність до 5 годин. До речі, версія Bluetooth тут – 4,2. Підтримуються пристрої з Android 4,4 і вище та об’ємом оперативної пам’яті від 1,5 Гб. Навушники вміють визначати те, чи ходите ви, чи бігаєте та повідомляти ці дані прямо вам в вухо, буде підтримка російської мови. В кожній з “затичок” розміщено по два мікрофони які дозволяють використовувати навушники як гарнітуру, а також вмикати та вимикати шумоізоляцію. В зв’язці з смартфоном Samsung, користувачу буде доступний Bixby.

Про кейс

За рахунок того що в кейсі навушники тепер розміщуються не горизонтально, а вертикально, по довжині він став коротшим майже на два сантиметри і лише трішки збільшився по ширині та висоті.

Ємність акумулятора зросла до 340 мА*год. На заміну microUSB прийшов новий Type-C.

Продаватись навушники будуть у трьох кольорах: чорний, сірий та рожевий.

За неофіційною інформацією оновлені IconX почнуть продаватися в другій половині жовтня з цінами у 229 EUR в Європі та 250 USD в Сполучених Штатах Америки. Тепер після того як автономність зросла приблизно в два рази, AirPods отримали, по моєму, найсильнішого конкурента.

Please wait...
Теги: , , , , , , , , , , , ,
0
0 Комментарий
guest

Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Наверх

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: